Şimdi bize katılın!

Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevap gönderebilirsiniz daha fazlası için forumumuza kayıt olmalısınız. Kayıt işlemi tamamen ücretsiz ve hızlıdır.

Şimdi kayıt ol!
  • Saygıyı yaşımdan büyük olana değil, başı başımdan ağır olana gösteririm. Karakterinizin haketmediği saygıyı yaşınızdan beklemeyin.
Halbuki gözlerin işlevi görmek değil ağlamaktır;
gerçekten görmek için de gözlerimizi kapatmamız gerekir..

Emil Michel Cioran / Çürümenin Kitabı​

Yolumdan dönemediğim için değil, seninle hiçbir yolda yürüyemeyeceğimi bildiğim için gidiyorum.
Yeryüzünün bütün aşkları senin ve beni unutabilirsin!

Susacak Var / Kahraman Tazeoğlu​

Zaman zaman kendimi tüm insanlıktan daha güçlü duyuyorum,
ama kendimi aynı anda çıplaklıklarından sıyrılmaya çalışan ağaçlar kadar da bırakılmış duyuyorum.
Özellikle ben'in, ben'i bıraktığı anlarda.

Ya da ikisi bütünleştiğinde...

Yaşamın Ucuna Yolculuk \ aaaer Özlü​

Darbe dönemi bitti.
Monarşi dönemi bitti.
Anarşi bitti.
Faşizm bitti.
Nihayet demokrasi geldi içime.

Sen sen ol, demokrasiyi gül bahçesi sanma..

Elif Şafak / Siyah Süt​

Eriyordu günbegün..
Mum ömrünü daha çabuk tüketebilmek için,
İnadına sokuluyordu bildiği bütün sıcaklıklara..
Bile bile kapılıyordu yanlış sevdalara..

Mahrem / Elif Şafak​

"Göz...Savaşı başlatan haberci.
Bakış...Elde olmayan kader,ilahi kaza.
Ve aşk..Kalp ile göz arasında kutlu bir hadise."

İskender Pala / Kitab-ı Aşk

“Bugün yapılmayan, yarın yapılmamıştır,
Ve ziyan etmemeli bir tek günü bile”
Johann Wolfgang Von Goethe - Faust

Tamamlayamadığın hangi vicdansızlığın için döndün? Geçmişim olamamıştın, şimdi geleceğimde olmak için mi geldin? Artık benim için sen bir “fark etmez”sin. Fırtınada kaybolmuş bir yelkenli için rüzgârın nereden estiği önemli değildir. Geçti artık o günler… Mezarıma çiçekle gelmen, beni öldürmüş olman gerçeğini değiştirmiyor.
Simru / Yazar: Kahraman Tazeoğlu

Bir ruh, ancak bir benzerini bulduğu zaman ve bize, bizim aklımıza, hesaplarımıza danışmaya lüzum bile görmeden, meydana çıkıyordu. Biz o zaman sahiden yaşamaya, ruhumuzla yaşamaya başlıyorduk. O zaman bütün tereddütler, hicaplar bir tarafa bırakılıyor, ruhlar birbirleriyle kucaklaşmak için, herşeyi çiğneyerek, birbirine koşuyordu.

Kürk Mantolu Madonna / Sabahattin Ali

"Korku, örtmeye en yatkın olduğumuz kirimiz, gizlemeye en çok uğraştığımız kokumuzdur."
Bilge Karasu - Göçmüş kediler Bahçesi

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri