Şimdi bize katılın!

Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevap gönderebilirsiniz daha fazlası için forumumuza kayıt olmalısınız. Kayıt işlemi tamamen ücretsiz ve hızlıdır.

Şimdi kayıt ol!
  • Çok nankör tanıdım hiç biri kedi değildi...

Bay X

Hayırdır Gardaş?
İlişki Durumunuz
Evli
Burcunuz
Terazi
Takım
Beşiktaş

Komik Öğrenci Sözleri

İlla hayattan bir ders çıkarılacaksa ilk matematiği çıkaralım bence.

itKUb4.png

Bir insan okuldan nefret ettiği halde nasıl Üniversite hayali kurar ki. İşte biz Türkler.

itKUb4.png

Keşke her sabah alarm çaldığında polisler kapıyı kırıp, “yat yat yat” diye bağırsa da geri yatsak. Sabahçı olmak zor zanaat…

itKUb4.png

“Baba bende suç yok valla. Notlarımın yükseklik korkusu var.” dedim, sonra nasıl geldim buraya anlamadım. Burası neresi ki?

itKUb4.png

Sınavdan çıktığımda: 95 arkadaşlarla konuştuğumuzda: 75 kontrol ettiğimde: 45 hoca söylediğinde: 25 arabada: 5 evde: 15.

itKUb4.png

Derste “hep aynı parmakları görüyorum” diyen hocama; değişik olsun diye, orta parmağımı kaldırdım. Dersten attı, mağdurum!

itKUb4.png

-Kanka ders çalışmak beni çok bozdu, az önce nerdeyse dolma kalemini dolma sanıp yiyordum.
+O da bir şey mi oğlum, ben geçen gün kurşun kalemle birini vurmaya çalıştım.

itKUb4.png

Sigara paketinin üstüne bizim sınıfın resmi konulup üstüne “Sigara içerseniz çocuklarınız böyle olur” denirse tüm Türkiye sigarayı bırakır yemin ediyorum.

itKUb4.png

Hocaya senin değerini sordum dünyalara bedel dedi, Dünya’nın değerini sordum beş para etmez dedi.

itKUb4.png

Bugün disipline benimle birlikte gelecek ateşli saatler yaşayacak arkadaşlar arıyorum.

itKUb4.png

Kopya bir sanattır ama bizim öğretmen sanattan anlamıyor!

itKUb4.png

Ders çalışırken müzik dinleyemiyorum, çünkü ders dikkatimi dağıtıyor.

itKUb4.png

İngilizceden 2 aldım acaba hoca 98 puanı nerden kırdı?

itKUb4.png

Okul beni bozar, yaşasın cumartesi pazar.

itKUb4.png

Sınav notlarımın yükseklik korkusu var kesin.

itKUb4.png

Üzüm üzüme baka baka kararır, öğrenci karneye baka baka morarır.

itKUb4.png

Bu yazılıda kopya çeksek de mi sıfır alsak kopya çekmesek de mi sıfır alsak.

itKUb4.png

Test çözerken içimdeki Ali Ağaoğlu ortaya çıkıyor. Bunu geç, bu zor, bunu işlemedik.

itKUb4.png

Parasını verip dershaneye yazılıyorduk hoca gelmeyince de seviniyorduk. Zengin miydik, geri zekâlı mıydık? Anlamadım.

itKUb4.png

Öğretmen ”indirin parmakları listeden kaldıracağım” dediğinde oluşan o gerilim trafoda yok.

itKUb4.png

Hocam Ankara’nın bağları kovalent bağ mı yoksa iyonik bağ mı?

itKUb4.png

Sınavları düşünüyorum kitaplarım kapalı.

itKUb4.png

Sevmek buysa üstü kalsın diyeceğim ama öğrenciyim param yok.

itKUb4.png

Sakla samanı gelir zamanı, Mayıs’ta okul kırmanın tam zamanı.

itKUb4.png

Pazar gününden cuma gününe geçebileceğimiz bir tünel kazıyorum köşeyi dönmem an meselesi.

itKUb4.png

Öğrenciyi altın sıraya oturtmuşlar ille de teneffüs demiş.

itKUb4.png

Lisede takdir, teşekkür alana 20 gün ekstradan tatil hakkı tanısalar bu ülkenin başarı oranları tavan yapardı.

itKUb4.png

Kopya düzenine göre oturan öğrencilerin; yerlerinin değiştirilmesi sonrası bakışması, en hüzünlü ayrılık sahnesinde bile yok.

itKUb4.png

Sevgili matematik lütfen artık büyü ve kendi problemlerini kendin çöz, problemlerini senin yerine çözmekten bıktım artık!

itKUb4.png

Bana kopya verenin 40 yıl kölesi olurum.

itKUb4.png

Her yiğidin bir yoğurt yiyişi, her öğrencinin bir kopya çekişi vardır.

itKUb4.png

Sınavda kopya vermemek için Nazi kampında evladına sarılır gibi sınav kâğıdına sarılan mal arkadaşım, seni de unutmadım.

itKUb4.png

Sabah uyandığımda alarmın çalmasına daha 2 saatin olduğunu gördüm, sevinçten uyuyamadım.​

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar