Şimdi bize katılın!

Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevap gönderebilirsiniz daha fazlası için forumumuza kayıt olmalısınız. Kayıt işlemi tamamen ücretsiz ve hızlıdır.

Şimdi kayıt ol!
  • Saygıyı yaşımdan büyük olana değil, başı başımdan ağır olana gösteririm. Karakterinizin haketmediği saygıyı yaşınızdan beklemeyin.

AZE

▶︎ •၊၊||၊|။|||။၊|။|||။|||။၊| 0:16
İlişki Durumunuz
Sizene
Burcunuz
Balık
Takım
Fenerbahçe

Cem Yılmaz Replikleri

1740044473988.png

O sınava bende girdim, iğrenç sınava.Yerleştirme sınavı, adı biraz enteresan. Yani bi insan maksadını bu kadar belli eder mi?

Anasını satayım. Beyni yok fikri var.

Yalancı yalanı söyleyemeyene denir. Yalan söyleyebilen adama yalancı diyemezsin. Çünkü söyleyebilmiştir. Geçti mi filtreden?

Babam derdi ki hep; Oğlum ne yap, ne et; elalemi bize güldürme.

(ceku tükürür) - ımm sucuk yemişsin.

-kırmızı don şans getirir. cem yılmaz: gece yarısı saat üç buçuktan sonra belgrad ormanlarında giyersen çok fazla şans getirmez hatta bir kısmını da götürür.

(sarhoş ama müşfik baba repliği) - ben çocuuuma mandalinanın en iyisini alırımm.. + alacan da niye tokyo saatine göre alıyorsun.. saat 5 ulan!?

- david copperfield gelmiş adam uçuyor sahnede, arkadan biri ip var kesin ip var diyor. Oha lan, adam gerçekten uçuyor olsa zaten peygamberliğini ilan eder biletle gösteri yapıyor olmaz.

cm:anti-militaristim ben, orgeneral:ne dedin ? cm:aguvugscsd.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri