Şimdi bize katılın!

Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevap gönderebilirsiniz daha fazlası için forumumuza kayıt olmalısınız. Kayıt işlemi tamamen ücretsiz ve hızlıdır.

Şimdi kayıt ol!
  • Çok nankör tanıdım hiç biri kedi değildi...
Özledin mi deseler düşünmeden hayır derim; düşünürsem sesim titrer,gözlerim dolar kitlenirim.

Ve ben yine seni seçerdim . Yüz yaşamda , yüz dünyada , gerçekliğin herhangi bir versiyonunda seni bulur ve yine seni severdim…

IMG_0789.png

İki kişilik bir öyküde tek başına savaştığını farkettiğin zaman vazgeçiyorsun . Çünkü dünyayı karşına alırsın da seni yalnız bırakanla savaşamazsın ....

Hayatımda hiç " bu arkasını dönüp giderse , ben ne yaparım " korkusu ile sevilmedim . O yüzden bizim gidişimiz o gitmelerden sayılmaz.

"Her insan dağ değildir, Y A S L A N M A . . ."

IMG_0790.png

Can Yücel'in dediği gibi: "Karşınızdaki insan sizi hayatında nereye koyuyorsa, siz de onu tam oraya koyun."

•Ne eksik ne fazla.

IMG_0791.png

"Birine tüm kalbinle güvenip bağlandığında, ya ömürlük bir insan kazanıyorsun ya da ömürlük bir ders alıyorsun.”

"Size Kıymet verenlerin "hayali ve dua" sındayken, sizi umursamayanların hikayesi olmayın..."

IMG_0792.png
IMG_0793.png

insan hiçbir yere ait olmayışını
nasıl izah eder
inan hiç bilmiyorum...

Ben sana güvenince
Kendimi daga yaslanmış gibi hissederim sandım.
Meğer sen uçurummuşsun.

IMG_0794.png
IMG_0795.png

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar