Şimdi bize katılın!

Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevap gönderebilirsiniz daha fazlası için forumumuza kayıt olmalısınız. Kayıt işlemi tamamen ücretsiz ve hızlıdır.

Şimdi kayıt ol!
  • Çok nankör tanıdım hiç biri kedi değildi...

AZE

▶︎ •၊၊||၊|။|||။၊|။|||။|||။၊| 0:16
İlişki Durumunuz
Sizene
Burcunuz
Balık
Takım
Fenerbahçe
Böyle olacağını düşünmemiştim

2010 belki öncesi belki bir yıl sonrası tam hatırlayamıyorum ama benim yaşımda yada o dönemde chat olsun, forum siteleri olsun bu tarz yerlerde zaman geçirenlerin çoğu bilirler ki bizim dönemimiz internet döneminin bence en şaşalı dönemleriydi.

öncesinde irc siteleri vardı ki çok severdim radyoda yayın almayı :D admin olmak için helper olmak için o dönemlerde deli gibi çabalardık o devir bitti kameralı chatler başladı sonra bir forum furyası herkesi deli gibi forum açardı vbulletin zamanları her grup başka bir forum sitesinde de olurdu ve ben deli gibi o zamanları özlüyorum eksikliğini hissettiğim o zamanların bana göre en iyi webmasterları adminleri en önemlisi arkadaşlarımı ilk sitemi açtığım zamanlarda şu sitenin binlerce üyesi vardı ve siteye gelen herkes keyif alırdı şimdi bu yeni çıkan sosyal platformlar çıktıktan sonra forum siteleri, eski radyo siteleri, hatta eski oyun siteleri bile tek tek kapanır oldu.

ama ben geçmişi özlüyorum ve bizden sonra olan yeni nesil için gerçekten üzülüyorum bizler zamanın sanal ve real olarak en güzel yıllarını geçirmişiz.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri